Frizerski saloni
 
--- SALONI ---

 

Otkrijte svijet kose Estetic Uvema

Želimo vam dobrodošlicu u frizerske salon Estetic Uvema . Saloni  vodeće frizerske kuće Estetic Uvema ujedinjeni su u najveću mrežu salona  RH. Vašim posjetom salonu Estetic Uvema u potpunosti mijenjamo dosadašnji odlazak „frizeru". Mi vas uvodimo u novi svijet kose, visoke mode novih trendova, standarda i tehnika rada.
Kako bi smo vam pružili kvalitetnu i nadasve drugačiju uslugu o vašoj kosi brigu vode frizeri stilisti i koloristi, stručno osposobljavani u edukacijskom centru Estetic Uvema u Zagrebu. Vaši eksperti za kosu konstantno polaze strukovne edukacije i prezentacije te su vam u mogućnosti ponuditi najnovije svjetske modne trendove.
Za vašu kosu brižno smo birali preparate za njegu i tretiranje, vodećih svjetskih proizvođača sa atestima i velikom paletama proizvoda. Kvalitetni proizvodi omogućuju nam da vama ponudimo uslugu izrađenu po novim trendovima tehnika i tehnologija izrade prilikom čega veliku pažnju posvećujemo zdravlju vaše kose.
U salonu Estetic Uvema za vas smo standardizirali visoki stupanj higijene. Sav alat frizera je dezinficiran, četke za kosu su sterilizirane i najlonizirane, ručnici su svježe oprani i jednokratne su upotrebe, kako bis smo zaštitili vašu odjeću osmislili smo specijalne kute. Sve u salonu podređeno je vama, do zadnjeg detalja, svi saloni su organizirani prema unificiranim standardima i protokolu Estetic Uvema čime osiguravamo jedinstvenost i pružanje frizerske usluge visoke mode.

U gornjem izborniku odaberite željeni grad, pronađite lokaciju salona i upoznajte se sa detanjnom ponudom i uslugama salona
Estetic Uvema.
Svi saloni  rade prema standardima i kvaliteti brenda Estetic Uvema sa pomno biranim uslugama i visokokvalitetnim preparatima.
Svoj dolazak u salon najavite telefonom kako bi smo uštedjeli vaše vrijeme i rezervirali vaš termin.


 
Dikson
Design&Code ©2008 Intro Web Studio Copyright ©2008 EsteticUvema.