Frizerski saloni
 
--- ILICA 36 pedikura,manikura ---

SALON
adresa :Martićeva 19, Zagreb
telefon: 01/4833-852
otvoreno: pon-pet 07-20, sub 08-15

ovdje pogledajte cjenik salona

Predstavljamo vam salon Estetic Uvema u kojem vam nudimo usluge prdikure i manikure. Ovaj salon usko je specijaliziran za navedene usluge kako medicinskih tako i estetskih tretmana. Velika pažnja posvećena je higijeni visokog stupnja čime osim o vašoj ljepoti brinemo i o vašem zdravlju. Posebno izdvajamo sve naše usluge koje su prilagođene klijentima oboljelim od dijabetesa, stoga smo osposobljeni za poseban način pružanja takvih usluga. Sav alat je steriliziran a ručnici svježe oprani i najlonizirani za svakog klijenta.Iz pojnude možemo izdvojiti i umjetničko ukrašavanje noktiju od strane naših djelatnika koji su na velikom broju natjecanja osvajali prva mijesta.

Sve usluge salona detaljno su razrađene i pomno birane, pružaju se sa visokokvalitetnim preparatima za njegu. Od samog pristupa klijentu, izrade i pružanja usluge pa sve do konačnog estetskog doživljaja preko vremena provedenog u salonu vidljiv je odmak, kvaliteta i razlika salona Estetic Uveme.

Salon se nalazi u mirnom dvorištu Ilice 36 u prizemlju sa lakim pristupom i ugodnim ambijentom. Nedavno je u potpunosti obnovljen i uređen prema standardima i kvaliteti brenda Estetic Uvema te vam pruža ugodne trenutke boravka.
 
Dikson
Design&Code ©2008 Intro Web Studio Copyright ©2008 EsteticUvema.