Frizerski saloni
 
--- ILICA 10 ženski frizerski salon ---

SALON


adresa
:Ilica 10, Zagreb (u dvorištu pokraj plesnog centra Grada Zagreba)
telefon: 01/4814-641
otvoreno: pon-pet 07-20, sub 08-15

ovdje pogledajte cjenik frizerskih usluga    cjenik kozmetičkih usluga     cjenik pedikure i manikure

Predstavljamo vam jedan od velikog broja salona Estetic Uveme. Frizerski salon pod nazivom Novi Izgled smješten je u samome centru grada, pedeset metara od trga bana J. Jelačića u dvorištu zgrade Ilica 10. Salon se proteže na tristo metara kvadratnih u ugodnom ambijentu velikog dvorišta sa puno zelenila i ptica. Vrsni stilisti redovno polaze strukovne edukacije te prate svjetske modne trendove i stoje vam na usluzi sa aktualnim novitetima, trendovima i tehnikama rada.

Velika pažnja posvećena je higijeni, kute i ručnici su svježe oprani i najlonizirani, četke za kosu i popratni alat steriliziran je i najloniziran te se otvara pred klijentom.Sve usluge salona detaljno su razrađene i pomno birane, pružaju se sa visokokvalitetnim preparatima za njegu kose. Od samog pristupa klijentu, izrade i pružanja usluge pa sve do konačnog estetskog doživljaja preko vremena provedenog u salonu vidljiv je odmak, kvaliteta i razlika salona Estetic Uveme . Naš je cilj da svaka žena koja uđe u salon Estetic Uvema svoje vrijeme boravka iskoristi za opuštanje, informira se o modnim trendovima, dobije kvalitetnu uslugu personaliziranim pristupom koji će istaknuti sve njezine ljepote i u konačnici da se osjeća kao dama.Salon je smješten na dvije etaže, u ponudi su frizerske usluge, manikura, pedikura i mala trgovina sa preparatima za njegu kose. Unutar salona nalazi se i kutak za osvježenje i kavu.

Kozmetički salon Estetic Uveme važna je karika u lancu zadanog cilja postizanja apsolutne ljepote i zadovoljstva naših klijentica. Iako kozmetiku možemo izdvojiti kao zasebnu granu našeg poslovanja iznimno je važno povezati ju sa našim frizerskim vještinama budući takvim pristupom vodimo neizmjernu brigu i ističemo svaki detalj ljepote žene i njezine osobnosti.Vodeći se željom unificiranosti i u kozmetičkom salonu ustrojili smo standarde usluga, higijene, protokola i brige o klijentu. Kvalitetni proizvodi i oprema baza su našeg uspjeha koju nadopunjuju stručno educirani kozmetičari. Kroz veliki broj usluga poput njege lica, tijela, raznih depilacija, masaža i specijalnih tretmana standardiziran je visoki stupanj higijene, jednokratne upotrebe veša, dezinfekcije i sterilizacije opreme i alata pa sve do osobnih garderobnih kabina. Ugodno opremljen i dekoriran prostor kozmetičkog salona Estetic Uveme pruža opuštajuće trenutke i ulazak u jedan novi svijet, svijet ljepote.

TAMO GDJE ŠIŠANJE POSTAJE UMJETNOST

 
Dikson
Design&Code ©2008 Intro Web Studio Copyright ©2008 EsteticUvema.