Frizerski saloni
--- NAŠ BREND---

 

Estetic Uvema d.o.o. vodeća je frizerska kuća u Republici Hrvatskoj. Prvi oblici njenog djelovanja započinju već 1946. godine i svojim konstantnim razvijanjem te povezivanjem sa najvećim svjetskim modnim centrima rezultiraju današnjim uspjehom i priznanjem kvalitete na teritoriju Republike Hrvatske. Svojim kompleksnom organizacijom i pratećom logistikom stvorila je vlastiti brend te napravila veliki odmak i ponudila proizvod visoke frizerske mode. Svoju vizualnu prepoznatljivost i sve strukovne vještine Estetic Uvema je zaštitila kod DRŽAVNOG ZAVODA ZA INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO te je strogo zaštićeno i zabranjeno korištenje žiga i vizuala Estetic Uvema kao i svih sličnih žigova koji bi nalikovali na zaštićen žig na teritoriju Republike Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

U salonima Estetic Uvema klijentima su ponuđene frizerske usluge detaljno razrađene i birane koje se od samog pristupa pa do konačne izrade vidno razlikuju od konkurentskih. Cjelokupna tehnologija rada, pristupa klijentu i organizacije vodi se prema unificiranim standardima i protokolu Estetic Uvema što osigurava jedinstvenost i pružanje usluge visoke mode. U salonima se vodi neizmjerna briga o visokom stupnju higijene, upotrebi steriliziranog i najloniziranog alata, ručnika i ostalog pribora i sve to kao jednokratna upotreba sa ponovnim čišćenjem i steriliziranjem. Za rad u tehnologiji izrade birani su visokokvalitetni proizvodi za njegu kose širokih paleta koji garantiraju kvalitetu finalne usluge a istovremeno vode računa o zdravlju kose.

Kako bi stvorili prepoznatljiv i luksuzan brend te osigurali željeni nivo kvalitete osnovali smo tim mentora, koji se brinu o edukaciji svih djelatnika Estetic Uveme i provođenju svih istoimenih standarda, kako iz strukovnog tako i iz komercijalnog segmenta. Stvaranju vizuala brenda posvećena je posebna pažnja te na svim projektima koji se planiraju za nadolazeća razdoblja rade najpoznatiji suradnici fotografi, scenografi, stilisti...Za zaštitna lica i kolekcije Estetic Uvema uvijek bira anonimne modele (manekenke) te tako stvara jedinstven image i sav vizualno estetski doživljaj povezuje iskljućivo sa svojim brendom.

Uvidjevši potrebu za razvijanjem Estetic Uvema 2008 godine širi svoju mrežu salona prema ostalim gradovima. Gledajući u budućnost Estetic Uvema je stvorila brend koji će velikom ekspanzijiom okupirati sve gradove i tržište RH a istovremeno spreman za razvijanje i na ostala tržišta. Uzevši u obzir sve prednosti zasigurno zauzima zavidnu poziciju u ponudi frizerskih usluga visoke mode.

Detaljnije o razvoju Estetic Uveme kroz povijest pogledajte u izborniku "O nama" i klikom ovdje!

TAMO GDJE ŠIŠANJE POSTAJE UMJETNOSTDikson
Design&Code ©2008 Intro Web Studio Copyright ©2008 EsteticUvema.